Kookfeestje

Op de Kookberg is het echt koken, dit keer geen frites of pizza maar gezonde en vooral lekkere gerechten. Een greep uit de gerechten: cannelloni, burrito's, pasta-ovenschotel, soepjes, bruscetta, brownies met ijs, gevuld stokbrood, shake's, pastasalade, loempiaatjes, gezonde hamburgers, tiramisu, Thaise kipballetjes, worstenbroodjes, krokante tomatentaartjes, schuimtorentjes en nog veel meer. Bij een definitieve boeking zal ik een flink aantal recepten mailen waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Na het koken gaan de kinderen gezamenlijk hun feestmaal eten.
Ouders kunnen er in principe niet bij zijn want onze ervaring is dat de kinderen dan teveel afgeleid worden en dat is jammer want het is een geweldige happening. Wel kunnen de ouders er in het begin even bij aanwezig zijn om b.v. foto's te maken en een kwartier voor het einde van het kookfeestje nog even meegenieten. Bij jonge kinderen (8 jaar ) kan één ouder in onderling overleg aanwezig zijn.

Feestjes kunnen geboekt worden op maandag- dinsdag-, woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag. Tijdstip van 15.00 uur tot 17.00 uur of van 15.30 uur tot 17.30 uur. Leeftijd vanaf 8 jaar t/m 14 jaar. Min. aantal kinderen is 6, maximaal 10.
Het kan erg druk zijn met aanvragen dus op tijd reserveren is belangrijk.

In onderstaand aanvraagformulier bij het veld voorkeursdatum, heb je een actueel overzicht van de beschikbare dagen. Deze zijn in het blauw aangegeven.

Als er vragen zijn over het reserveren neem gerust contact met mij op.

Reserveer een kookfeestje

U gaat akkoord met de Algemene voorwaarden
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Ik neem z.s.m. contact met u op of de aangevraagde datum nog beschikbaar is.